skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 200 gram vastkokende aardappelen
  • 150 gram diepvries doperwtjes
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 prei
  • 1 paprika
  • 2 eetlepels olie
  • 4 eieren

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereiding

  • Schil de aardappelen, halveer ze in de lengte en snijd de helften in plakken. Kook de aardappelen in weinig water in 5 minuten gaar.
  • Kook de laatste minuut de doperwtjes mee.
  • Maak de andere groente schoon en snijd de ui in halve ringen, de knoflook in snippers, de prei in ringen en de paprika in blokjes.
  • Fruit de groente in 1 eetlepel olie zacht, maar niet bruin. Schep de groente uit de pan.
  • Verwarm de rest van de olie in de pan en leg de plakken aardappel met doperwtjes er in. Schep het groentemengsel erop.
  • Klop de eieren los en voeg royaal peper toe. Schenk dit over de aardappelen.
  • Laat de eieren op laag vuur met een deksel op de pan stollen.

Bron Recept: Voedingscentrum

Tip:

  • Varieer met groente die je thuis nog hebt liggen…
×Close search
Zoeken