skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Begeleiding bij ongewenst gewichtsverlies

Heb je ondergewicht, ben je de laatste tijd onbedoeld afgevallen of kun je door ziekte of ouderdom niet goed eten? Ik zou je kunnen helpen om op een verantwoorde manier gewichtstoename te realiseren. Ik kijk naar wat jou wensen en behoeften zijn, we kijken samen wat een haalbaar voedingspatroon is voor een optimale voeding. In ‘nood’ zou ik drink- en/of sondevoeding kunnen inzetten, maar het doel is altijd eerst zoveel mogelijk met ‘echte’ voeding het doel bewerkstelligen. Hiermee bedoel ik met name voeding die overal verkrijgbaar is. Soms zie ik ook dat er sondevoeding in het ziekenhuis gestart wordt en dat deze in de thuissituatie gecontinueerd of afgebouwd kan worden, ik zou je hierbij kunnen helpen.

×Close search
Zoeken