skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Sinds medio 2020 hebben wij een extra locatie geopend bij SportHelden Meijel. In samenwerking met SportHelden hebben wij een Food&Fit Experience pakket opgesteld. Wil je graag advies over gezonde voeding in combinatie met een stevige workout!? Dan is deze Food&Fit Experience misschien iets voor jou. Er bestaat een variant van 3 maanden en voor 6 maanden; bekijk hieronder de verschillen.

Ben je aanvullend verzekerd?
Er zijn aanvullende verzekeringen die extra dieetadvisering vergoeden. Dit kan betekenen dat je nog recht hebt op een extra vergoeding buiten de basisverzekering. Let op! Dit geldt pas nadat de uren uit de basisverzekering aangesproken zijn.

*Kosten voor pakket 1 voor voeding zijn €189,-. Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van +/- €189,- per kalenderjaar*.
*Kosten voor pakket 2 voor voeding zijn €315,-. Vanuit de basisverzekering kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van +/- €189,- per kalenderjaar*. Het bedrag wat dan overblijft is €126,-. Hiervoor zal een factuur worden opgemaakt.

*Raadpleeg je polis voor meer informatie over vergoedingen bij dieetadvisering. Let op!  De basisverzekering maakt eerst aanspraak op je eigen risico

×Close search
Zoeken