skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

 Ingrediënten 2 personen

  • 100 gram volkorenpasta
  • 200 gram kip
  • 150 gram diepvries sperziebonen
  • +/- 20 snoeptomaatjes
  • 2 handjes rucola sla
  • 30 gram groene pesto
  • 20 gram pijnboompitten

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Snijd de kip in stukjes, voeg wat boter/olijfolie in de pan en bak deze even kort aan
  • Als de kip bijna gaar is, voeg je de sperziebonen toe. Bak door totdat ze ontdooid en warm zijn en zet dan het vuur uit
  • Snijd de tomaatjes door midden
  • Giet de pasta af als deze gaar is en spoel het af met koud water (hierdoor gaat de pasta niet plakken)
  • Voeg er vervolgens de kip, sperziebonen en de tomaten toe. Vervolgens doe je ook de rucola en de pesto erbij. Meng alles goed door elkaar
  • Rooster de pijnboompitjes in een droge pan goudbruin. Verdeel het gerecht over de borden en strooi de pijnboompitten eroverheen.

Dit gerecht kun je zowel koud als warm serveren.

×Close search
Zoeken