skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Keer Diabetes2 Om

Momenteel ben ik vijf dagen per week werkzaam binnen mijn zelfstandige Diëtistenpraktijk en daarnaast werk ik projectmatig voor de organisatie ‘Keer Diabetes2 Om’ van ‘Voeding Leeft’. Naast het draaien van spreekuren en het geven van nascholingen en presentaties is dit voor mij een waardevolle aanvulling. Het geeft mij kracht en energie om door te gaan waar ik mee bezig ben, het stimuleren van puur & onbewerkt eten met daarnaast voldoende beweging, ontspanning en slaap. Het groepsprogramma van Keer Diabetes2 Om richt zich namelijk op het omkeren van diabetes type 2 met behulp van leefstijl. Keer Diabetes2 Om zet voeding, beweging, ontspanning en slaap in als medicijn met als doel minder medicatie en gezondere bloedwaarden. Dit gebeurd in groepen van maximaal 20 personen. De deelnemers worden begeleid door een vast team van een ervaren praktijkondersteuner, diëtist, een coach en een kok met op de achtergrond een huisarts, internist en een medisch fysioloog. Het team werkt samen met de huisarts van de deelnemer en praktijkondersteuners. Na 12 maanden is 87 procent van de deelnemers geheel of gedeeltelijk omgekeerd van zijn diabetes type 2! Dit is voor mij een erg mooie aanvulling naast mijn dagelijkse spreekuren! Meer informatie? kijk op www.keerdiabetesom.nl 

×Close search
Zoeken