skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (voor 25 dunne sneetjes)

  • 100 gram gemengde ongezouten noten
  • 6 eieren
  • 3 eetlepels kokos olie
  • 100 gram amandelmeel
  • 200 gram gemengde pitten (zonnebloempitten, pompoenpitten, pijnboompitten)
  • 50 gram sesam zaad
  • 50 gram lijnzaad (ongebroken)

Bereidingstijd: 15 minuten en 60 minuten oventijd

Bereidingswijze

  • Verhit de oven tot 180 graden Celsius.
  • Hak de noten grof
  • Klop de eieren los met peper en zout en smelt de kokosolie
  • Meng alle ingrediënten in een kom en roer goed door elkaar
  • Bekleed de cakevorm met bakpapier, giet het mengsel in de vorm en strijk de bovenkant glad
  • Bak het notenbrood in 60 minuten gaar. Laat minstens een half uur afkoelen voordat je het in plakken snijdt.
  • Lekker bij ontbijt of lunch. Let wel op dit brood is rijk aan energie door de noten en kokosolie, eet er niet teveel van.

Koolhydraatarm, lactosevrij en glutenvrij

 

 

×Close search
Zoeken