skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten voor 2 personen

  • 230 gram zalm
  • 1/2 eetlepel groene pesto
  • 1/2 eetlepel kappertjes
  • Kerstomaatjes (toevoegen naar behoefte)
  • 1 citroen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • peper

Bereidingstijd: 5 minuten bereidingstijd + 10 á 15 minuten in de oven

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden
  • Vet de ovenschaal in met 1 eetlepel olijfolie
  • Leg de (ontdooide) zalm in de ovenschaal
  • Besmeer elke zalm met 1/4 eetlepel pesto
  • Strooi de kappertjes en tomaatjes eroverheen
  • Rasp een beetje citroenschil en strooi dit ook over de zalm
  • Maak het af met peper
  • Zet ze circa 10 á 15 minuten in de oven totdat ze gaar zijn.

Tips

  • Serveer bij de zalm bijvoorbeeld: 500 gram broccoli of spinazie, met 200 gram (gekookte aardappelen) (let op dit is voor 2 personen)
  • Eet een keer per week vis, bij voorkeur vette vis, zoals: zalm, makreel, haring of tonijn.
×Close search
Zoeken