skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (2-3 personen)

  • 200 gram bloemkool roosjes
  • 100 gram komkommer
  • 2 trostomaten
  • 20 gram platte peterselie
  • 1 handje munt
  • 1/2 rode peper
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels citroensap
  • 1 teentje knoflook
  • 150 gram gegrilde of gebakken kipfilet
  • 2 eetlepels pistachenootjes

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Maal de bloemkool in een keukenmachine tot korrels van rijstgrootte.
  • Snijd de komkommer en tomaten in kleine blokjes
  • Hak de kruiden fijn
  • Snijd de peper ragfijn
  • Klop een dressing van olijfolie, citroensap, peper en zout
  • Pers het teentje knoflook boven de dressing en roer nog eens door.
  • Meng in een kom de groenten, kruiden, rode peper en dressing.
  • Snijd de kip in stukjes (of bak de kip eerst) en verdeel deze samen met de nootjes over de salade
  • Eet smakelijk 🙂

Lekker als lunch!

 

×Close search
Zoeken