skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 500 gram (bio) rundergehakt
  • 125 gram (bio) spekreepjes
  • 4 stengels prei (in ringen/ stukjes gesneden)
  • 250 gram champignons (in plakjes gesneden)
  • 4 theelepels kerriepoeder
  • 3 eieren (M)
  • 100 ml slagroom
  • 75 gram geraspte kaas
  • zout en peper naar smaak

Bereidingstijd: 30 minuten en 25 minuten oventijd

Bereidingswijze

  • Verwarm de heteluchtoven voor op 190C
  • Doe de spekreepjes in een koekenpan en bak deze knapperig. Haal ze daarna uit de koekenpan en laat ze in een schaaltje uitlekken.
  • Rul vervolgens het gehakt gaar
  • Voeg de prei, champignons en kerrie toe en bak dit onder voortdurend omscheppen beetgaar.
  • Klop ondertussen de eieren in een grote kom los met de slagroom
  • Voeg hier de geraspte kaas aan toe en breng op smaak met zout en peper (ben voorzichtig want in de spek zit ook al zout)
  • Doe het prei- gehaktmengsel in een ovenschotel en giet hier het eimengsel overheen
  • Bak de ovenschotel ca. 25 minuten in de oven.
×Close search
Zoeken