Asperges en peultjes uit de wok
15 mei 2018
Zalm met asperges uit de oven
6 juni 2018

Recept van de week

Omelet met kaas, tomaatjes en avocado

Ingrediënten (4 personen)

  • 8 eieren
  • 8 cl (half)volle melk
  • 10 gram peterselie
  • 15 gram boter
  • 60 gram oude geraspte kaas
  • 200 gram cherrytomaten
  • 1/2 avocado
  • Peper en zout

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Meng de eieren met de melk en breng op smaak met peper en zout.
  • Verwarm de koekenpan en smelt hierin de boter.
  • Verdeel het eimengsel over de pan.
  • Bak op een matig vuur en ‘duw’ voorzichtig het eimengsel van de zijkant van de pan naar het midden.
  • Wanneer het mengsel licht gaat stollen, vouw dan de omelet dubbel (als een halve maan).
  • Bestrooi de gevouwen omelet met kaas en laat deze licht smelten.
  • Garneer de omelet met de tomaatjes, gehakte peterselie en blokjes avocado.
  • Tip: Bak eventueel de tomaatjes mee en bestrooi de omelet met de helft van de kaas, voordat je deze dubbelvouwt.