Ingrediënten (4 personen)
- 8 eieren
- 8 cl (half)volle melk
- 10 gram peterselie
- 15 gram boter
- 60 gram oude geraspte kaas
- 200 gram cherrytomaten
- 1/2 avocado
- Peper en zout
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Meng de eieren met de melk en breng op smaak met peper en zout.
- Verwarm de koekenpan en smelt hierin de boter.
- Verdeel het eimengsel over de pan.
- Bak op een matig vuur en ‘duw’ voorzichtig het eimengsel van de zijkant van de pan naar het midden.
- Wanneer het mengsel licht gaat stollen, vouw dan de omelet dubbel (als een halve maan).
- Bestrooi de gevouwen omelet met kaas en laat deze licht smelten.
- Garneer de omelet met de tomaatjes, gehakte peterselie en blokjes avocado.
- Tip: Bak eventueel de tomaatjes mee en bestrooi de omelet met de helft van de kaas, voordat je deze dubbelvouwt.







