Omelet met kaas, tomaatjes en avocado
30 mei 2018
Mexicaans eenpansgerecht
26 juni 2018

Recept van de week

Zalm met asperges uit de oven

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 4 zalmmoten
  • 1000 gram asperges (2 verpakkingen)
  • 1 (75 gram) zak Rucola Melange
  • 2 paprika’s
  • Dille
  • Olijfolie
  • 1 citroen
  • Peper en zout

Bereidingstijd: 20 minuten voorbereiding en 25 minuten oventijd (180 graden Celsius)

Bereidingswijze

  • Was en schil de asperges en leg ze in een ovenschaal. Zet ze vervolgens 5 minuten in een voorverwarmde oven.
  • Haal de ovenschaal uit de oven en voeg er de zalmmoten aan toe. Schenk er wat olijfolie overheen, maak af met wat dille, citroenschijfjes, citroensap, peper en een beetje zout. Zet het geheel daarna nogmaals 20 minuten terug in de oven.
  • Was de Rucola Melange en verdeel deze over 4 borden.
  • Snijd de paprika’s in stukjes en verdeel deze ook over de 4 borden, besprenkel met wat olijfolie.
  • Wanneer de zalmmoten en asperges gegaard zijn, verdeel ze dan over de 4 borden.