skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (30 stuks)

  • 150 gram dadels
  • 3 eetlepels walnoten
  • 3 rijpe bananen
  • 175 gram havermout
  • 50 ml kokosolie
  • 1 theelepel kaneel

Bereidingstijd

  • Hak de walnoten in stukjes. Ontpit en snijd de dadels in stukjes. Verwarm de over voor op 180 graden. Prak de bananen in een beslagkom en meng de dadels, walnoten, havermout en kaneel er doorheen.
  • Zet de kokosolie op in een pannetje, als het gesmolten is voeg het dan toe aan het mengsel.
  • Leg het bakpapier op een bakplaat.
  • Pak een eetlepel en schep daarmee kleine bergjes van het mengsel op de bakplaat.
  • Ze kunnen redelijk dicht naast elkaar gelegd worden, want ze blijven in vorm.
  • Bak de koekjes gedurende de 20 minuten totdat ze een mooi goud/ bruin laagje hebben.
×Close search
Zoeken