skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (2 personen)

  • 300 gram kipfilet
  • 1/2 rode peper
  • 2 rijpe tomaten
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • klein stukje gember a (2 cm)
  • 1 paprika
  • 1 appel
  • 170 gram Griekse yoghurt (evt. de 0%)
  • 1 kleine dessertlepel Curry Madras (van Jonnie Boer, zonder zout alleen maar gedroogde kruiden)
  • Olie om in te bakken
  • 100 gram ongekookte zilvervliesrijst (voor er bij serveren)
  • 300 gram sperzieboontjes (voor er bij serveren)

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Snipper de ui, knoflook, gember en rode peper en bak deze in een scheutje olie in een wok pan.
  • Snijd de paprika, tomaat met vruchtvlees en de kip in blokjes en voeg deze toe aan de pan
  • Voeg 1 kleine dessertlepel Curry Madras kruiden toe en bak alles circa 8 minuutjes tot de kip gaar is
  • Kook ondertussen de rijst en boontjes gaar
  • Roer de yoghurt door de kip en het groentemengsel
  • Breng op smaak met een snufje peper en zout
  • Snijd de appel in stukjes en schep deze als laatste door de kip madras
  • Serveer samen met de rijst en boontjes

 

×Close search
Zoeken