Ingrediënten (4 personen)
- 100 gram ijsbergsla
- 2 mango’s
- 1 komkommer
- 1 bakje falafel (200 gram)
- Zongedroogde tomaatjes (naar smaak)
- 4 handjes amandelen
- Een scheutje boter of olie (om te bakken)
Dressing
- 2 rode pepers
- 4-6 eetlepels olijfolie
- ½-1 eetlepel honing
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Hak de rode pepers fijn. Voeg alle ingrediënten voor de dressing samen en laat deze even rusten in de koelkast.
- Verhit een scheutje boter of olie in een pan. Bak de falafel goudbruin en knapperig volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de komkommer in halve schijfjes en de mango in blokjes.
- Maak de sla en komkommer schoon en verdeel deze over 4 borden. Voeg de mangoblokjes en wat zongedroogde tomaatjes toe.
- Voeg de gebakken falafel toe, schenk vervolgens de dressing erover en garneer als laatste met de grof gehakte amandelen.
- Eet smakelijk!







