skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4-6 personen)

  • 2-3 courgettes
  • 2 groente bouillon blokjes
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 uien
  • scheutje room
  • 100 gram gerookte zalm

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Snipper de ui en knoflook en snijd de courgette in halve maantjes.
  • Verhit de soeppan met een flinke scheut olijfolie of boter, fruit hierin de ui samen met de knoflook totdat de ui er glazig uitziet. Voeg nu de courgette erbij en bak courgette 2 minuten mee.
  • Doe nu het water en de bouillonblokjes in de pan. Breng het water aan de kook. Zet het vuur laag als het water aan de kook is. Laat courgettes 20 minuten pruttelen in de pan
  • Pureer de soep met de staafmixer. Voeg nu evt. een scheutje room toe (hoeft niet)
  • Schep de soep in de soepkom en garneer met gesneden stukjes zalm
×Close search
Zoeken