Salade met kip en guacamole
11 september 2018
Koolhydraatarme ovenschotel met kip
9 oktober 2018

Recept van de week

Selderij- kerrie salade (lunch salade)

Op woensdag 19 september, ‘de Dag van de Diëtist’, verscheen het boek ‘Eet als een expert, party time’. Waar ook ik mijn plekje had gekregen met het recept ‘gevulde vegetarische champignons’. Deze Selderij- kerrie salade heb ik bij een collega-diëtist geprobeerd en hij was heerlijk als lunchsalade!

Ingrediënten (4 personen)

  • 12 stengels bleekselderij
  • 2 appels
  • 2 el kerriepoeder
  • 80 gram rozijnen
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 100 gram pecannoten

Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze

  • Was de bleekselderij en snijd deze in halve maantjes. Schil de appel en snijd deze in dunne reepjes.
  • Meng de gesneden bleekselderij, appelreepjes, kerriepoeder, rozijnen en mayonaise goed door elkaar. Garneer de salade vervolgens met de pecannoten.