Ingrediënten (voor 4 personen)
- 500 gram aardappelen
- 2 courgettes
- 3 tomaten
- 4 eieren
- 200 ml (lactose)halfvolle melk
- 2 eetlepels pesto
- 1 volkoren beschuit
- geraspte kaas (30 +)
- Peper
Bereidingstijd: 20 minuten en 35 minuten in de oven
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en kook ze tot ze net gaar zijn.
- Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
- Snijd de aardappelen in plakken.
- Was de courgettes en snijd ze in plakken.
- Snijd de tomaten in kleine blokjes.
- Schik de plakken aardappelen en courgette om en om in een ovenschaal.
- Verdeel de stukjes tomaat (ertussen of erover).
- Klop de eieren los met melk en voeg de pesto en wat peper toe.
- Schenk dit mengsel over de aardappelen, courgette en tomaat.
- Strooi de kruimels van de beschuit en geraspte kaas over de schotel.
- Laat het gerecht in het midden van de hete oven in ca. 35 minuten gaar worden en bruin verkleuren.
- Eet smakelijk!







