Ingrediënten (voor 4 personen)
- 500 gram kipfilet
- 3 courgettes
- 250 gram champignons
- Een handje snacktomaatjes
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 2 eetlepels pesto
- Pijnboompitten
- Olijfolie
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Snijd met de spirelli de courgette in courgetti.
- Verhit een scheutje olijfolie in een pan. Snijd de ui, knoflook en de kip in blokjes en voeg dit toe aan de pan. Bak tot de kip gaar is.
- Snijd de champignons en voeg deze toe nadat de kip gaar is. Bak mee tot de champignons zacht zijn.
- Doe de courgetti in een aparte pan en laat deze zo’n 3 minuten bakken/wokken. Verwijder eventueel het vele vocht dat uit de courgetti komt.
- Voeg 2 eetlepels pesto toe aan de courgetti en schep goed om.
- Serveer eerst de courgetti op het bord en vervolgens de kip met pijnboompitten en snacktomaatjes.
- Eet smakelijk!
Tip
- Wil je toch wat spaghetti? Neem dan van je ‘gebruikelijke’ portie 50% courgetti en 50% volkoren spaghetti (wel even koken).






