skip to Main Content
077-2340020 Meijel Beringe Panningen Ospel

Ingrediënten (2 personen)

  • 150 gram quinoa
  • 1 groentebouillon tablet
  • 1 pakje falafel
  • 2 eetlepels hummus
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 avocado
  • halve courgette in kleine stukjes
  • 250 gram champignons in kleine stukjes
  • 1 rode paprika in kleine stukjes
  • 10 cherrytomaatjes
  • verse koriander

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Bereid de quinoa volgens de bereidingswijze op de verpakking. Voeg de groentebouillon toe aan het water waarin je de quinoa kookt.
  • Verwarm een koekenpan of wok met olijfolie en bak de knoflook, courgette, paprika en champignons ongeveer 10 minuten aan.
  • Bereid nu de koude groente voor. Snijd de tomaatjes doormidden en de avocado in blokjes. Doe de tomaat en avocado in een kom en hussel door elkaar. Voeg de warme quinoa en groente toe en hussel weer.
  • Bak de falafel om en om in 5 minuten op laag vuur.
  • Schep de quinoa mix in kommen. Verdeel hier de falafel over en schep op beiden kommen een grote eetlepel hummus. Garneer met koriander, dat maakt het echt af.

De salade kun je ook koud eten, heb je meteen een lunch salade voor de dag daarna

 

×Close search
Zoeken