skip to Main Content
077-2340020 Meijel Beringe Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • Pompoen lasagnebladen (300 gram)
  • 250 gram champignons
  • 200 gram verse spinazie
  • 350 gram rundergehakt
  • 400 gram tomatenblokjes uit blik
  • kruiden gedroogd of vers: basilicum, oregano
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 rode uien
  • Ricotta (1/2 bakje)
  • Geraspte kaas
  • Olijfolie

Bereidingstijd: 30 minuten + 30 minuten oventijd op 180 graden Celsius

Bereidingswijze

  • Zet de oven aan op 180 graden Celsius.
  • Snijd de knoflook en uien fijn.
  • Voeg wat olijfolie in de pan en smoor de ui en knoflook zachtjes.
  • Voeg het gehakt toe en bak het rul.
  • Snijd de champignons in stukjes en voeg deze toe aan het gehakt samen met de verse spinazie.
  • Als alles geslonken is voeg je de tomaten blokjes toe met de kruiden.
  • Schep een beetje van het gehaktmengsel in de ovenschaal en leg hier een aantal pompoen lasagnebladen overheen. Besmeer de plakken vervolgens met ricotta. Herhaal dit tot al je ingrediënten op zijn. Bestrooi de lasagne tenslotte met de geraspte kaas.
  • Zet de pompoenlasagne 30 minuten in een voorverwarmde oven
  • Eet smakelijk!
×Close search
Zoeken