Ingrediënten (1 persoon)
- 3-4 eetlepels havermout
- 200 ml (amandel-, soja-)melk
- 1 banaan (fijngeprakt; of gebruik in plaats daarvan wortelrasp)
- 1 dessertlepel kokosolie
- 1 handje (25 gram) gemengde ongezouten noten
- 1 eetlepel rozijnen
- 1 snufje kaneel en/of speculaas- en koekkruiden
Bereidingstijd: 5 minuten
Bereidingswijze
- Doe de (amandel-, soja-)melk samen met de havermout in een pannetje en laat het langzaam warm worden. Roer regelmatig goed door.
- Prak in de tussentijd de banaan fijn (of gebruik de wortelrasp) en voeg samen met de kokosolie toe.
- Wanneer het geheel warm is en een papje is geworden, schep het dan in een bakje.
- Maak af met de noten, de rozijnen (spoel deze eventueel schoon) en de kaneel of speculaaskruiden.
- Geniet van dit heerlijke ontbijt!







