skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

Voor de vis:

  • 600 gram (verse) kabeljauw filet
  • 1/2 eetlepel olijfolie
  • 1 hand gekruimelde volkoren beschuit

Voor de bruschetta:

  • 2 grote tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 eetlepel citroensap
  • 3 eetlepels verse of gedroogde peterselie en koriander
  • 2 teentjes knoflook (door de knoflookpers)
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Peper

Bereidingstijd: 10 minuten voorbereidingstijd en 18 minuten in de oven

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
  • Sprenkel wat olijfolie over beide kanten van de kabeljauwfilets
  • Verkruimel de beschuit en leg beide kanten van het filet in de beschuitkruimels. Leg vervolgens in de ovenschaal.
  • Bak de vis in de oven in 10 minuten.
  • Snijd de tomaten en paprika in blokjes en doe de peterselie, koriander, knoflook, olijfolie en peper er doorheen.
  • Haal de vis uit de oven, leg het bruschetta mengsel erop. Zet de ovenschaal terug in de oven en bak nog eens 8 minuten totdat het allemaal gaar is.

Tip:

Lekker met sperziebonen/ broccoli en zilvervliesrijst of een salade

Bron recept:  Smulweb (variatie)

×Close search
Zoeken