skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 350-500 gram gemengd gehakt
  • 1 blikje (150 gram) mais
  • 1 avocado
  • 250 gram tommies (1 potje)
  • 1-2 rode peper(s) zonder zaadjes
  • 1 bosje bosui
  • 2 zakken gewelde linzen van de HAK
  • 125 gram creme fraise
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 theelepels komijnpoeder
  • 4 theelepels pittige paprika poeder
  • Peper en zout naar behoefte

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de bosui en knoflook fijn
  • Doe een beetje boter in de pan en fruit de knoflook aan, voeg het gehakt toe en bak het gaar
  • Snijd ondertussen de avocado en rode peper in kleine stukjes
  • Laat de linzen uitlekken en voeg vervolgens de mais, avocado, rode peper en linzen toe aan het gehakt en bak kort mee
  • Breng om smaak met kruiden, peper en zout
  • Serveer met 1 eetlepel crème fraîche per persoon
×Close search
Zoeken