Bloemkool met linzen
5 maart 2019
Aziatische saladebowl met satésaus
26 maart 2019

Recept van de week

Omelet met groene kruiden en tomaatjes

Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 20 gram verse groene kruiden (bijvoorbeeld peterselie, koriander, selderij, basilicum)
  • 2 eieren
  • 1 bosui
  • Roomboter/olijfolie
  • Kerstomaatjes
  • Peper en zout

Bereidingstijd: 15 minuten

Bereidingswijze

  • Hak de kruiden fijn. Klop de eieren los met peper en wat zout. Voeg de kruiden toe en roer goed door. Snijd de bosui in ringen.
  • Halveer de kerstomaatjes.
  • Verhit de boter/olijfolie in een koekenpan.
  • Bak de bosui en kerstomaatjes 3 minuten. Schep ze uit de pan en houd ze warm.
  • Verhit de rest van de boter/olijfolie in de pan en bak de omelet.
  • Laat de omelet op een groot bord glijden, vouw dubbel en vul de omelet met de tomaatjes.
  • Lekker als lunch!