Ingrediënten (1 persoon)
1-2 eitjes
50 gram hüttenkäse
Halve avocado
Handvol cherrytomaatjes
Sla naar keuze
Peper, zout en kerriepoeder (evt. chilivlokken)
Olijfolie/ roomboter
Bereidingstijd: 20 minuten
Bereidingswijze
- Breek de eitjes in een kommetje en voeg de hüttenkäse, peper, zout en kerriepoeder toe. Klop het geheel met een garde.
- Doe wat olijfolie in een pannetje en roerbak het eimengsel.
- Snijd intussen de avocado doormidden, verwijder de pit. Schil de helft van de avocado en snijd in partjes. Halveer de tomaatjes.
- Leg de sla op een bordje en wanneer het eimengsel goed gestold is (een lichtbruin kleurtje heeft), verdeel je dit over de sla. Voeg de avocado en tomaatjes toe.
- Je kunt evt. chilivlokken over het geheel strooien voor een pittige smaak.