skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 250 gram rundergehakt
  • 250 bloemkool rijst
  • 1 zakje (250 groente) nasi groente (of wortel, tauge, rode ui, witte kool)
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1/2 theelepel sambal oelek (let op niet te veel gebruiken)
  • kruiden: gember, paprikapoeder, peper, koriander, komijnzaad, cayennepeper
  • 1 klein scheutje ketjap
  • evt. zout

Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de groente in kleine stukjes
  • Pak kant en klare bloemkool rijst of maak deze zelf met een keukenmachine
  • Snijd de ui en knoflook fijn, voeg wat boter of olijfolie in de pan en bak het gehakt rul samen met de knoflook en ui
  • Voeg de groente toe en de kruiden, sambal, ketjap en zout
  • Wok de bloemkool rijst in 2/3 minuten rul, en voeg toe aan het gehaktmengsel.

 

 

×Close search
Zoeken