skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 1 spitskool
  • 400 gram rundergehakt
  • 1 courgette (of andere groente die je in huis hebt)
  • 2 paprika’s (of andere groente die je in huis hebt)
  • 1 handje snack tomaatjes
  • 1 ui
  • 2 knoflookteentjes
  • 1 potje (70 gram) tomatenpuree
  • Zelfgemaakte kruidenmix: 3 tl paprikapoeder; 3 tl komijnpoeder, 2 tl zwarte peper, 1.5 tl uienpoeder, 3 tl cayennepeper, 1 tl oregano, 0.5 tl chillivlokken

tl= 1 theelepel

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de ui, knoflook en groenten (behalve de spitskool) in kleine stukjes/blokjes
  • Bak het gehakt rul en voeg vervolgens de gesneden groente hieraan toe
  • Voeg alle kruiden bij elkaar in een kom
  • Voeg bij het gehakt- groentemengsel de tomaten puree en vervolgens de kruiden
  • Breng een pan water aan de kook en voeg hier de hele spitskool aan toe. Laat de spitskool 5 minuten koken en vervolgens kun je de bladeren er één voor één gemakkelijk afhalen (dit zijn je wraps).
  • Voeg het gehakt- groentemengsel in het spitskool blad en rol het op als een wrap.
  • Eet smakelijk.

 

×Close search
Zoeken