Ingrediënten (voor 4 personen)
- 500 gram rundergehakt
- 200 gram roerbakgroenten
- 450 gram diepvriesspinazie (ontdooid)
- 1 ui
- 3 eieren
- 150 ml room
- 3 eetlepels Hüttenkäse
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel kaneel
- 2 theelepels Provençaalse kruiden
- 1 theelepel sambal
Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten oventijd
Bereidingswijze
- Snijd de ui fijn en bak deze samen met het gehakt gaar.
- Voeg de roerbakgroenten en de ontdooide spinazie toe.
- Roerbak dit een paar minuten en voeg de kruiden en de sambal toe.
- Schep het mengsel in een siliconen bakvorm.
- Kluts de eieren met de room en meng dit door het gehaktmengsel in de bakvorm.
- Voeg er 3 eetlepels Hüttenkäse aan toe en verdeel dit een beetje over het mengsel.
- Bak de taart 40 minuten op 180 graden Celsius in een voorverwarmde oven.







