Courgetti met kabeljauw
4 augustus 2017
Grieksetaart
25 augustus 2017

Recept van de week

Bananenpannenkoekjes

Ingrediënten (voor 8 kleine pannenkoekjes)

  • 1 rijpe banaan
  • 2 eieren
  • Snufje kaneel
  • Boter (om in te bakken)
  • Ter garnering: 1/2 banaan en een handje (diepvries) frambozen
  • Optioneel (voor de lunch): 1 eetlepel kwark

Bereidingstijd: 15 minuten

Bereidingswijze

  • Prak de banaan fijn en voeg hier de 2 eieren en het snufje kaneel aan toe.
  • Verhit wat boter in de pan en voeg vervolgens 3 eetlepels van het banaan-eiermengsel toe. (Per eetlepel ontstaat een klein pannenkoekje).
  • Gebruik als garnering de 1/2 banaan en wat frambozen.

Gebruik je dit als lunch? Voeg er dan eventueel 1 eetlepel kwark aan toe.