skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 4 kabeljauw moten (zalm is ook lekker)
  • Olijfolie
  • Za’atar kruiden van Jonnie Boer (deze gebruikte ik voor over de kabeljauw)
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 1/2 citroen
  • 2 grote courgette
  • 2 handjes pijnboompitjes
  • Evt. Bulgur, quinoa of zilvervliesrijst

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Kook de rijst volgens de bereidingswijze van de verpakking
  • Snijd met een spirelli de courgette in courgetti- slierten en wok deze 3-4 minuten in een pan. Voeg er vervolgens 2 eetlepels en citroensap aan toe
  • Maak een klein papje van olijfolie en Za’atar kruiden om vervolgens de kabeljauw er dun mee in te strijken en bak deze 6-8 minuten in een pan
  • Doe de pijnboompitjes eventjes in een pan en bak deze kort aan en voeg deze over de courgetti.
  • Eet smakelijk!

Voeg nog een salade toe om aan 250 gram groente per dag te komen. (Van groente kunnen we nooit teveel eten). Je kunt natuurlijk ook gedurende de dag al wat groente eten of neem een groente salade bij de lunch ook dan komen we aan onze portie groente van minimaal 250 gram  per dag.

×Close search
Zoeken