Watermeloen met munt, feta, zwarte olijven en gemarineerde rode ui
28 juli 2020
Koolsalade
18 augustus 2020

Recept van de week

Chimichurri saus

Ingrediënten (4-5 personen)

  • 100 ml olijfolie
  • 2 eetlepels rode wijnazijn
  • Gedroogde tijm
  • Gedroogde bladpeterselie
  • Gedroogde bieslook
  • 1 Spaanse peper
  • 4 tenen knoflook
  • 1 kleine ui
  • 1 theelepel mosterd
  • Zout en peper

Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze

  • Halveer de Spaanse peper, verwijder de zaadlijsten en snijd deze fijn.
  • Snijd de knoflook en ui heel fijn.
  • Doe de fijngesneden Spaanse peper, knoflook en ui in een kom. Voeg vervolgens de gedroogde tijm, bladpeterselie, bieslook, mosterd, zout, peper, olijfolie en rode wijnazijn toe.
  • Roer alle ingrediënten goed door elkaar tot een smaakvolle saus.