skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten 2 personen

  • 1 komkommer
  • 2 tomaten
  • Sla (ik gebruikte gemengde sla)
  • 200 gram kipfilet
  • Flinke scheut olijfolie
  • 3-4 flinke eetlepels groene pesto
  • 1 handje cashewnoten (of andere noten)
  • Een paar blaadjes verse basilicum
  • Geraspte kaas (parmezaanse kaas ook lekker)

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de kipfilet in stukjes.
  • Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en bak de kip aan.
  • Als de kip gaar is, doe er dan 3-4 eetlepels pesto doorheen.
  • Snijd intussen de sla fijn en de komkommer en tomaat in stukjes en leg op een bord.
  • Voeg er vervolgens de warme kip met pesto aan toe.
  • Maak af met verse basilicum, noten en geraspte kaas.
  • Heerlijke lunch!
  • Nog honger? neem er dan een goed belegde cracker bij of een gekookt eitje.

 

×Close search
Zoeken