Courgetti met pesto en kip
9 maart 2017
Gemarineerde kip met pesto uit de oven
27 april 2017

Recept van de week

Omelet wrap met hüttenkäse & komkommer

Ingrediënten (voor 1 omelet wrap)

  • 1 ei
  • 50 gr hüttenkäse
  • 1/4 komkommer
  • 1/4 rode paprika
  • 1/4 ui
  • snufje zout
  • snufje peper
  • boter

Bereidingstijd: circa 10 minuten

Bereidingswijze

  • Klop 1 ei in een kom helemaal door elkaar, zodat het een egale kleur krijgt.
  • Snijd de ui helemaal fijn en voeg deze in een andere kom toe. Voeg hierbij de hüttenkäse, peper en zout.
  • Was de paprika en komkommer en snijd deze in reepjes.
  • Laat de koekenpan warm worden en voeg er een beetje boter aan toe.
  • Voeg het geklopte ei aan de pan en verdeel het gelijkmatig over de pan. Laat het ook aan de andere kant gaar worden.
  • Leg de omelet op een bord.
  • Leg in het midden van de omelet het hüttenkäse-mengsel. Leg hierbovenop de komkommer- en paprikareepjes.
  • Smullen maar!

Tip

  • Voeg er heerlijke gerookte zalmplakken of kipreepjes aan toe.
  • Hüttenkäse wordt ook wel cottage cheese genoemd.