Ingrediënten (voor 1 omelet wrap)
- 1 ei
- 50 gr hüttenkäse
- 1/4 komkommer
- 1/4 rode paprika
- 1/4 ui
- snufje zout
- snufje peper
- boter
Bereidingstijd: circa 10 minuten
Bereidingswijze
- Klop 1 ei in een kom helemaal door elkaar, zodat het een egale kleur krijgt.
- Snijd de ui helemaal fijn en voeg deze in een andere kom toe. Voeg hierbij de hüttenkäse, peper en zout.
- Was de paprika en komkommer en snijd deze in reepjes.
- Laat de koekenpan warm worden en voeg er een beetje boter aan toe.
- Voeg het geklopte ei aan de pan en verdeel het gelijkmatig over de pan. Laat het ook aan de andere kant gaar worden.
- Leg de omelet op een bord.
- Leg in het midden van de omelet het hüttenkäse-mengsel. Leg hierbovenop de komkommer- en paprikareepjes.
- Smullen maar!
Tip
- Voeg er heerlijke gerookte zalmplakken of kipreepjes aan toe.
- Hüttenkäse wordt ook wel cottage cheese genoemd.







