Ingrediënten (4 personen)
- 2 sjalotjes
- 500 gram peultjes
- 500 gram witte asperges
- 250 gram varkenshaasje
- 4 kleine aardappelen
- Olijfolie
- Peper (en zout)
Bereidingstijd: 25 minuten
Bereidingswijze
- Breng de aardappelen aan de kook.
- Snijd de 2 sjalotjes in stukjes.
- Schil de asperges en snijd ze in stukken van 5-6 cm.
- Maak de peultjes schoon.
- Voeg olijfolie toe in een (wok)pan en voeg eerst de gesneden sjalot samen met de asperges toe en laat dit 5 minuten wokken.
- Voeg hier vervolgens de peultjes aan toe en laat alles 3-5 minuten wokken.
- Snijd het varkenshaasje in stukken en bak deze in de tussentijd. Laat ze niet te gaar worden.
- Serveer alles op het bord en eet smakelijk!







