Gevulde zoete aardappel met yoghurt- citroen saus
25 april 2018
Omelet met kaas, tomaatjes en avocado
30 mei 2018

Recept van de week

Asperges en peultjes uit de wok

Ingrediënten (4 personen)

  • 2 sjalotjes
  • 500 gram peultjes
  • 500 gram witte asperges
  • 250 gram varkenshaasje
  • 4 kleine aardappelen
  • Olijfolie
  • Peper (en zout)

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Breng de aardappelen aan de kook.
  • Snijd de 2 sjalotjes in stukjes.
  • Schil de asperges en snijd ze in stukken van 5-6 cm.
  • Maak de peultjes schoon.
  • Voeg olijfolie toe in een (wok)pan en voeg eerst de gesneden sjalot samen met de asperges toe en laat dit 5 minuten wokken.
  • Voeg hier vervolgens de peultjes aan toe en laat alles 3-5 minuten wokken.
  • Snijd het varkenshaasje in stukken en bak deze in de tussentijd. Laat ze niet te gaar worden.
  • Serveer alles op het bord en eet smakelijk!