skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 8 eieren
  • 8 cl (half)volle melk
  • 10 gram peterselie
  • 15 gram boter
  • 60 gram oude geraspte kaas
  • 200 gram cherrytomaten
  • 1/2 avocado
  • Peper en zout

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Meng de eieren met de melk en breng op smaak met een beetje peper en zout
  • Verwarm de koekenpan en smelt hierin de boter
  • Verdeel het ei mengsel over de pan
  • Bak op een matig vuur en ‘duw’ voorzichtig het eimengsel van de zijkant van de pan naar het midden
  • Wanneer het mengsel licht gaat stollen vouw dan de omelet op een (als een halve maan)
  • Bestrooi de gevouwen omelet met kaas en laat deze licht smelten
  • Garneer de omelet met de tomaatjes, gehakte peterselie en blokjes avocado
  • Eventueel de tomaatjes meebakken en de omelet bestrooien met de helft van de kaas, voordat je deze omvouwt.

 

×Close search
Zoeken