Bananenpannenkoekjes
18 augustus 2017
Spitskool wraps
21 september 2017

Recept van de week

Grieksetaart

Ingrediënten (voor 4 personen)

  • 500 gram rundergehakt
  • 200 gram roerbakgroenten
  • 450 gram diepvriesspinazie (ontdooid)
  • 1 ui
  • 3 eieren
  • 150 ml room
  • 3 eetlepels Hüttenkäse
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 1 theelepel kaneel
  • 2 theelepels Provençaalse kruiden
  • 1 theelepel sambal

Bereidingstijd: 20 minuten + 40 minuten oventijd

Bereidingswijze

  • Snijd de ui fijn en bak deze samen met het gehakt gaar.
  • Voeg de roerbakgroenten en de ontdooide spinazie toe.
  • Roerbak dit een paar minuten en voeg de kruiden en de sambal toe.
  • Schep het mengsel in een siliconen bakvorm.
  • Kluts de eieren met de room en meng dit door het gehaktmengsel in de bakvorm.
  • Voeg er 3 eetlepels Hüttenkäse aan toe en verdeel dit een beetje over het mengsel.
  • Bak de taart 40 minuten op 180 graden Celsius in een voorverwarmde oven.