skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Informatie over Consulten

Intake

Iedereen is anders en ieder heeft een ander voedingspatroon en doel. Daarom starten we met een intakegesprek van ongeveer 60 minuten. Tijdens dit gesprek praten we over jouw persoonlijke en medische gegevens maar ook over jouw huidige voedings-, leef- en beweegpatroon, hulpvraag en doelen. Aan de hand van deze gegevens kunnen we samen naar mogelijkheden zoeken om jouw voedings- en leefpatroon te verbeteren. Zo krijg je een persoonlijk advies zodat het makkelijker toe te passen is en daarnaast ook beter vol te houden. Ieder advies verschilt van persoon tot persoon en wordt op maat gemaakt, afhankelijk van klachten, doel, bloedwaarden etc. De onderlinge afspraken tijdens de intake stuur ik per mail of per post na, zodat je het ook op papier hebt staan. Als je behoefte hebt aan extra recepten en tips, krijg je deze ook mee.

Vervolggesprek

Tijdens dit gesprek wordt de voortgang van de behandeling en resultaten bekeken. Als het nodig is wordt het behandelplan aangepast waardoor je weer verder kunt. Ook wordt de kennis verbreed op het gebied van voeding, leefstijl en jouw persoonlijke doel. Er wordt opnieuw gewicht, buikomvang en vetpercentage gemeten en wanneer nodig (opnieuw) bloedwaarden opgevraagd bij de huisarts. Daarnaast wordt je gecoacht en aangemoedigd om jouw doel te bereiken! De vervolg gesprekken duren 15-30 minuten.

Online begeleiding

Wil jij gezonder eten? Ben je al een tijdje van plan om je voedingspatroon te verbeteren? Maar lukt het steeds niet? Of val je weer terug in je oude (eet)gedrag? Klinkt dit herkenbaar? Maar vind je de stap naar een diëtist toch te groot? Dan is online advies iets voor jou! Neem contact op via het contactformulier.

×Close search
Zoeken