skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Even voorstellen

Ik ben Eline Respen, HBO gediplomeerd diëtist en heb sinds 2016 mijn zelfstandige Diëtistenpraktijk ‘Eline Food & Coaching’. Ik houd van koken, voetballen, hardlopen en yoga! Naast mijn praktijk heb ik de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan middels het volgen van extra opleidingen. Daarnaast ben ik als diëtist werkzaam geweest binnen de zelfstandige Diëtistenpraktijk Gerrie Stevens in Budel en in de transportsector. Ook heb ik mij verder verdiept in allerlei voedings- en leefstijl gerelateerde aandoeningen.

Momenteel ben ik vijf dagen per week werkzaam binnen mijn zelfstandige Diëtistenpraktijk en daarnaast werk ik projectmatig voor de organisatie ‘Keer Diabetes2 Om’ van ‘Voeding Leeft’. Naast het draaien van spreekuren en het geven van nascholingen en presentaties is dit voor mij een waardevolle aanvulling. Het geeft mij kracht en energie om door te gaan waar ik mee bezig: het stimuleren van Puur & Onbewerkt eten met daarnaast voldoende beweging, ontspanning en slaap. Daarnaast heb ik ook de opleiding orthomoleculair therapeut afgerond.  

Mijn expertises zijn:

  • Prediabetes en Diabetes type 2 Omkeren
  • Diabetes type 1
  • Maag- darmproblemen/ klachten
  • Hormonen (PCOS en Overgang)
  • Zwangerschap (Diabetes Gravidarum en Hyperemesis Gravidarum)
  • Orthomoleculaire voeding

Opleiding

4 jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek (voltijd) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Post- HBO kindervoeding en kinderdiëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

FODMAP arm voedingspatroon van Fodmap Foodies

Basisopleiding sondevoeding van Pit Actief

Koolhydraatbeperking bij diabetes type 1 & 2, metabool syndroom en overgewicht

Orthomoleculair therapeut bij Ortho Health Foundation

HBO Vakopleiding Hormoonspecialist bij HCN

Diverse basis en specialisatie scholingen op gebied van sportvoeding, maag- darm klachten, diabetes type 1 & 2 en overgewicht en orthomoleculaire voeding.

Kwaliteit

Voeding en leefstijl blijft zich ontwikkelen en daarom zal ik intervisie groepen en scholingen blijven bijwonen. Ik sta ingeschreven bij het Kwaliteit register voor Paramedici (KP) om de titel diëtist te behouden en om aantoonbaar te maken dat ik aan de kwaliteitseis voldoe.

Even voorstellen

Mijn naam is Anne Wijnhoven en in juni 2019 ben ik afgestudeerd als diëtist aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na een jaar gewerkt te hebben in het midden van het land, ben ik bij Eline in de praktijk komen werken.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Ik ben vaak te vinden in de danszalen, daarnaast doe ik aan krachttraining en vind ik het heerlijk om te wandelen.
Voeding en leefstijl blijft zich ontwikkelen, waardoor je als diëtist nooit uitgeleerd bent. Middels scholingen en literatuur houd ik mijn kennis up-to-date.
Kinderen wekken mijn interesse. Zij groeien op in een omgeving van bewerkte voeding: er zijn tal van pakjes en zakjes met veel suiker, zout en verkeerde vetten. Ik vind het belangrijk dat ze gezond opgroeien, om eventuele ziekte te voorkomen. Hier wil ik ze graag samen met het gezin in begeleiden, waar de basis ligt bij pure en onbewerkte voeding. Mijn specialisatie is dan ook kinderdiëtetiek.
Eten en drinken is veel meer dan iets wat we nodig hebben om te overleven. Het heeft voor veel mensen ook een troostende functie in moeilijke en lastige situaties. Om hierin meer begeleiding te kunnen bieden heb ik de basiscursus ‘Emotie-eten de baas’ gevolgd.
Iedereen heeft een persoonlijke reden om de diëtist te bezoeken. Ik ga graag samen met jou op zoek naar een leefstijl die bij jou past en die maakt dat jij je doelen kunt bereiken.

Mijn Expertises zijn: 

  • Prediabetes en Diabetes type 2 Omkeren
  • Metabool Syndroom Omkeren
  • Maag en darmproblemen en klachten
  • Kinderen/ moeilijke eters/ koemelkallergie

Opleiding

4 jarige HBO opleiding Voeding & Diëtetiek (voltijd) aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Post- HBO Voeding en Diabetes aan de Hogeschool van Amsterdam

Basiscursus ‘Emotie-eten de baas’

Post- HBO kindervoeding en kinderdiëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Ortho Health Foundation: Orthomoleculair specialist, kinderen

Othomoleculair therapeut bij Orthohealth Foundation

×Close search
Zoeken