skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Voedingsadvies voor Sporters

Wil je goed presteren? Dan heb je de juiste voeding nodig. Voeding is een factor die je helpt bij het behalen van betere sportprestaties en zorgt voor een beter herstel. Er wordt onder andere gekeken naar het trainingsschema, duur en de intensiteit van de trainingen. Iedere sport stelt andere voedingseisen en ieder persoon is en eet anders. Daar houdt ik rekening mee tijdens de consulten en het opstellen van het voedingsplan.

Specifiek voedingsadvies voor (top) sporters

Ik kom uit een sportieve familie en ben zelf ook sportief, ik voetbal, doe aan yoga en loop graag hard. Daarnaast voetbalt mijn broer bij Helmond Sport, waardoor ik al jaren van dichtbij zie wat topsport met je doet, wat je ervoor moet laten en wat er allemaal bij komt kijken. Veel factoren spelen hierbij een rol en voeding is er een van. Hoeveel eet je, wanneer eet je en wanneer heb je voedingssupplementen nodig? We starten altijd eerst met de ‘basisvoeding’, is deze op peil? Dan gaan we door naar de ‘sport specifieke’ voeding en vervolgens kijken we welke voedingssupplementen je nodig hebt om net dat laatste beetje sportprestatie te kunnen verbeteren.

Gespecialiseerd in voedingsadvies voor duursport en/of voetballen

Daarnaast heb ik me ontzettend verdiept in (top)sport en voeding. Mijn specialisatie ligt qua voedingsadvies met name bij voetballers, duursporters zoals marathonlopers en/ of fietsers. Dus ben jij een recreatieve- of topsporter en wil jij je voeding onder de loep nemen? Neem dan contact op.

×Close search
Zoeken