skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Keer diabetes2 om

Momenteel ben ik vijf dagen per week werkzaam binnen mijn zelfstandige Diëtistenpraktijk en daarnaast werk ik projectmatig voor de organisatie ‘Keer Diabetes2 Om’ van ‘Voeding Leeft’. Naast het draaien van spreekuren en het geven van nascholingen en presentaties is dit voor mij een waardevolle aanvulling. Het geeft mij kracht en energie om door te gaan waar ik mee bezig ben, het stimuleren van puur & onbewerkt eten met daarnaast voldoende beweging, ontspanning en slaap.

Lees Meer

Recept van de week

Sinds 2016 breng ik elke week ‘Het Recept van de Week’ uit. in 2018 heb ik het gehele jaar met een speciaal schap in Jumbo Meijel gestaan. Wekelijks verzorgde Jumbo Meijel de ingrediënten die nodig waren om  het recept te bereiden. Deze ingrediënten lagen wekelijks in hetzelfde koelvak, zodat de winkelier makkelijk en verantwoord zijn of haar boodschappen kon doen.

Lees Meer

Kookworkshops

Vind jij het lastig om iedere dag te bedenken wat je moet koken? Eet je iedere week hetzelfde en ontbreekt het je aan de inspiratie? Kies je voor de pakjes en zakjes van Knorr en Maggi omdat je echt niet weet hoe je dit zelf klaar moet maken of omdat je tijd te kort komt? Dan ga ik je helpen.

Lees Meer
×Close search
Zoeken