skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Begeleiding bij individuele voedingsadvies

Voeding is een interessant onderwerp dat bij veel mensen leeft, of je nu sport, diabetes, overgewicht en/ of maag- darmklachten hebt, ieder lichaam vraagt wat anders. Gezonde voeding is persoonlijk en daarom voor iedereen anders. Naast voeding is leefstijl ook belangrijk, daarom kijk ik ook verder. Voldoende slaap, beweging en ontspanning zijn ook belangrijke factoren voor een ‘geheel’ gezonde leefwijze.

Mijn visie: Ik sta voor deskundige zorg met persoonlijke aandacht en focus op puur en onbewerkte voeding. Lekker genieten van eten blijft hierin een belangrijk speerpunt!

Hieronder benoem ik een aantal klachten waarbij ik je zou kunnen begeleiden:

Er zijn veel klachten waarbij niet direct een relatie met voeding wordt gelegd, steeds meer onderzoeken bevestigen relaties tussen voeding en leefstijl met verschillende klachten. Staat je klacht of probleem er niet bij, neem dan gerust contact op wanneer je wilt weten of ik iets voor je kan betekenen.

 

 

×Close search
Zoeken