skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Vanaf april 2022 is het mogelijk om een afspraak te boeken via onze online agenda, deze staat gekoppeld met het systeem waarin wij werken (Evry Dietist). Met de komst van de online agenda proberen we het maken van afspraken wat gemakkelijker te maken. Iedereen heeft inzicht in onze agenda’s en kan direct een afspraak inplannen. Daarnaast geeft het ons meer tijd en ruimte er voor jullie te zijn. Hieronder staat een korte uitleg hoe de agenda werkt en hoe je een account en afspraak kunt aanmaken/inplannen. Het is evengoed mogelijk telefonisch een afspraak te plannen/wijzigen.

1) Ik wil een eerste afspraak (intake/kennismaking) plannen.

Om een eerste afspraak te kunnen plannen hebben we je gegevens nodig, vul deze via dit formulier in. Nadat je de gegevens hebt ingevuld kun je bij stap 2 het tijdstip en locatie van de afspraak kiezen. Nadat je deze stap hebt afgerond ontvang je een bevestiging van de aanmelding. Zodra wij de aanmelding verwerken binnen onze agenda krijg je nogmaals bevestiging van je aanmelding. In deze mail ontvang je ook je inloggegevens om in te loggen in onze online agenda. Daar kun je je afspraken inzien, wijzigen en later een nieuwe afspraak inplannen.

Maak een eerste afspraak

2) Ik wil een vervolg afspraak plannen.

Normaliter plannen wij een vervolg afspraak in tijdens het voorafgaande consult.  Om een vervolg afspraak te kunnen plannen heb je een account nodig in onze online agenda. Hebben wij deze nog niet voor je aangemaakt, vraag deze dan aan via anne@foodncoaching.nl. Zodra wij de aanvraag verwerken ontvang je een mail met inloggegevens om in te loggen in onze online agenda. Daar kun je vervolgens je afspraak inplannen.

Plan vervolg afspraak

3) Ik wil een afspraak annuleren of wijzigen.

Om je afspraak te kunnen wijzigen heb je een account nodig in onze online agenda. Hebben wij deze nog niet voor je aangemaakt, vraag deze dan aan via anne@foodncoaching.nl. Zodra wij de aanvraag verwerken ontvang je een mail met inloggegevens om in te loggen in onze online agenda. Nadat je bent ingelogd heb je de mogelijkheid tot 24 uur voorafgaand aan een afspraak deze te annuleren of wijzigen.

Wijzig afspraak

×Close search
Zoeken