skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 500 gram kipfilet (gesneden in blokjes)
  • 1 mango
  • Verse koriander
  • 4 eetlepels pistachenootjes ongezouten
  • 1 ui
  • 400 gram peultjes
  • 5 eetlepels ketjap
  • (cayenne) peper en zout
  • 1 theelepel gemalen komijnzaad

Bereidingstijd: 25 minuten

Bereidingswijze

  • Snipper het uitje en bak deze in de olijfolie/ boter
  • Voeg de kip toe en bak deze in 5 minuten lichtbruin.
  • kook de rijst gaar volgens de verpakking
  • Maak de peultjes schoon en roer de peultjes door de kip en bak nog 5 minuten mee.
  • Bestrooi met (cayenne) peper, zout en komijnzaad.
  • Schil de mango en snijd in stukjes.
  • Roer deze samen met de ketjap en de pistache nootjes door de kip
  • Hak de koriander fijn, voeg toe en laat geheel nog 5 minuten sudderen.
  • Serveer de rijst op een bord en schep de kip met mango er op

Serveer met extra rauwkost salade voor voldoende groente

 

×Close search
Zoeken