skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (2 porties als lunch of 20 stukjes als tussendoortje voor je kleintje)

  • 150 gram erwten (vriezer)
  • 50 gram spinazie
  • 4 eieren
  • 2 eetlepels feta
  • olie, om in te vetten

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius
  • Breng een pan water aan de kook en kook de diepvrieserwten gaar. Giet vervolgens af
  • Mix de erwten, spinazie, eieren en feta tot een glad beslag in de keukenmachine.
  • Giet het beslag in de ingevette ovenschaal
  • Bak het in 20  minuten gaar
  • Laat de quiche even afkoelen voor het aansnijden.

Lekker voor bij de lunch met wat extra rauwkost/ salade of lekker voor je kleintje als tussendoortje 😉 (laat dan de feta achterwegen)

Recept uit het boek: Eet als een expert mini –> leuk wetenschappelijk onderbouwd boek voor voeding voor kinderen van 0-2 jaar 🙂 Een aanrader dus 😉

 

 

×Close search
Zoeken