skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 250  gram zilvervliesrijst
  • 2 uien
  • 6 tomaten
  • 40 ml vissaus
  • 1 rode peper
  • 400 gram kipfilet
  • 1 zakje rode curry kruiden (fairtrade)
  • 400 gram spinazie
  • peterselie (bosje)
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 stuk limoen
  • 100 gram feta
  • Peper en zout
  • 2 eetlepels olijfolie
  • bouillon

Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze

  • Breng ruim water aan de kook en voeg er een scheutje kokosmelk aan toe (50 ml), voeg hier de zilvervliesrijst aan toe. Kook de rijst verder volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Verhit de olijfolie in de pan en fruit de gesnipperde ui 1 minuut. Voeg vervolgens de kipfilet stukjes toe en bak aan alle kanten even gaar, voeg vervolgens de rode curry kruiden met de rest van de kokosmelk  aan toe  en laat pruttelen.
  • Voeg vervolgens de bouillon toe
  • Snijd de tomaat fijn en voeg dit aan de curry toe samen met de spinazie (doe dit geleidelijk)
  • Laat alles pruttelen en breng op smaak met evt een beetje peper en zout
  • Snijd de peterselie fijn, de limoen in partjes en de feta in brokjes
  • Dien de borden op en maak af met peterselie, limoen en feta
  • Eet smakelijk.

Inspiratie recept: hello fresh

 

×Close search
Zoeken