skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 300 gram rundergehakt
  • 2 courgettes
  • 1 bakje (250 gram) champignons
  • ¾ fles passata
  • 1 potje (70 gram) tomatenpuree
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • 30 + kaas
  • Peper en zout
  • Boter

Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd met een spirelli (te koop bij Xenos, bol.com etc.) anderhalve courgette in spaghetti slierten en snijd de overige halve courgette in blokjes
  • Doe wat boter in de pan en bak het rundergehakt rul
  • Snijd de champignons in partjes en voeg deze samen met de courgette blokjes toe aan het gehakt
  • Voeg vervolgens het potje tomatenpuree, 3/4de fles passata en de Italiaanse kruiden toe en laat het goed door koken. Breng op smaak met peper en zout. Vind je de spaghetti saus nog erg dik? Voeg dan de rest van de overgebleven passata toe
  • Wok/bak 3 minuten de courgetti slierten in een pan, schut het vocht een beetje af
  • Serveer eerst de courgetti slierten en vervolgens het gehakt mengsel
  • Serveer evt. met een beetje geraspte kaas.

 

Graag volkorenspaghetti in plaats van courgette slierten? Gebruik dan 1 courgette en vervang de andere courgette voor volkorenspaghetti

 

×Close search
Zoeken