skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 grote zoete aardappelen
  • 300 gram andijvie (voorgesneden)
  • 1 paprika
  • 1 ui
  • 6 zongedroogde tomaatjes
  • Een paar feta blokjes
  • 1 klontje boter
  • Peper en zout (ik gebruikte zout met minder natrium: Losalt)

Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze

  • Schil de zoete aardappelen en kook ze op dezelfde wijze als normale aardappelen
  • Houd na het koken een kopje kookvocht apart
  • Was de andijvie en snijd de ui, paprika en zongedroogde tomaatjes in stukjes
  • Verkruimel de feta ook een beetje
  • Bak in een pannetje de ui en paprika een beetje aan
  • Als de aardappelen gekookt zijn stamp je ze fijn. Voeg hier een beetje kookvocht (op gevoel) en een blokje boter bij en breng het op smaak met peper en zout (Losalt)
  • Meng de rauwe andijvie, paprika en ui mengsel en de zongedroogde tomaatjes met het aardappelmengsel en garneer het geheel met feta.
×Close search
Zoeken