skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (5-6 personen)

  • 600 gram bladspinazie
  • 500 gram cocktail tomaten
  • 400 gram risotto rijst (Calasparra rijst van GreenAge is volkoren en prima te gebruiken als risotto rijst)
  • 2 groente bouillon blokjes (1.5-2 L water)
  • 500 gram kipfilet (kruiden naar keuze)
  • Olijfolie

Bereidingstijd 45 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de cocktail tomaten in kleine stukjes.
  • Zet 1,5L-2L water aan de kook met 2 groentebouillon blokjes en voeg de tomatenstukjes eraan toe.
  • Neem een andere grote pan en voeg hier een scheut olijfolie aan toe en voeg hier de risotto aan toe.
  • Voeg vervolgens de helft van het bouillonmengsel toe aan de pan met risotto en voeg elke 5 minuten een scheut bouillon met tomaten toe totdat de bouillon op is. Voeg in de tussentijd ook steeds een handje verse bladspinazie aan het mengsel toe tot dat de je alle bladspinazie gebruikt hebt. Let op blijf de risotto roeren.
  • Braad in de tussentijd de kip gaar (tip: varkenshaasje is hier ook lekker bij)

 

×Close search
Zoeken