skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Nu het nog kan.. een lekkere warme/koude salade!

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 gram baby bladspinazie
  • 1 avocado
  • 1 witlof
  • 400 gram kipfilet
  • 250 gram champignons
  • 6 wortelen
  • 100 gram bulgur (rijst)
  • 4 handjes walnoten
  • Olijfolie
  • Italiaanse kruiden
  • Paprika kruiden
  • zout, peper
  • Evt. frambozen

Bereidingstijd: 20 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de kipfilet, champignons en wortelen in kleine stukjes
  • Voeg de kipfilet in de pan en voeg er vervolgens (als de kip bijna gaar is) de champignons en wortelen toe.
  • Kook de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking
  • Maak in de tussentijd de spinazie, witlof en avocado schoon en leg deze op het bord (snijd de witlof evt. in reepjes).
  • Breng de kip, champignons en wortelen op smaak met Italiaanse kruiden, paprika kruiden en wat zout en peper.
  • Leg de bulgur en kippen, champignons en wortelen  mengsel op het bedje van spinazie, witlof en avocado en maak het af met wat walnoten, frambozen en een scheutje olijfolie.

×Close search
Zoeken