skip to Main Content
077-2340020 Meijel Beringe Panningen Ospel

Ingrediënten (voor 10 champignons)

  • 10 kastanje champignons
  • 1 sjalotje
  • 1 teentje knoflook
  • 80 gram courgette
  • 1 handje walnoten
  • Peterselie
  • Paprikapoeder
  • Gember
  • Peper
  • Rucola sla
  • 30+ kaas gerapt

Bereidingstijd: 20 minuten + 20 minuten oventijd

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden
  • Borstel de champignons schoon en draai de steeltjes eruit
  • Snipper de ui en bak die in 1-2 minuten wat glazig. Snipper de steeltjes van de champignons en snipper de courgette fijn en voeg deze toe, pers vervolgens de knoflook fijn en voeg toe.
  • Hak de walnoten fijn
  • Haal de pan van het vuur en roer de gehakte noten, peterselie, gember, paprikapoeder en peper toe
  • Schep dit groentemengsel in de champignon hoedjes en strooi er wat geraspte kaas over.
  • Bak ze 15 minuten in de oven tot de champignons zacht zijn
  • Leg 1 handje sla op het bord en serveer de champginons
  • Lekker als voorgerecht maar ook lekker tijdens een verjaardagsfeestje om de champignons te serveren als ‘hapje’.
×Close search
Zoeken